Hvem er Tennissisters4ever?

Hej tennissisters4ever,

Vil du fortælle mig lidt om, hvem du er?

Judith

Mit navn er Judith.Jeg er 10 år gammel. Få en mor, en far og en lillesøster. Og to marsvin ved navn Chico og Colan. Jeg elsker tennis og fodbold, og jeg er ret god til det. Også meget ligesom andre sportsgrene. Kan lide at være sammen med venner, familie, i skolen og med mine marsvin. Jeg er ambassadør for TopspinPro og spiller en masse tennis. Mine idoler er Roger Federer, Rafael Nadal, Serena Williams, og mor, far og min lillesøster. Jeg har mange venner og kan lide at læse, dekorere, bade, dyr og være i naturen.

Vega

Mit Navn er Vega og jeg er 8 år gammel. Jeg elsker at læse, være i skole, lege med venner og være sammen med familien. Og selvfølgelig elsker jeg tennis, fodbold og andre sportsgrene. Jeg kan godt lide at danse og synge meget. Mine idoler er Rafael Nadal og Serena Williams. Og jeg er topspinpros ambassadør.

Vamos!


Efterlad en kommentar

Bemærk, at alle kommentarer kontrolleres inden offentliggørelse